Nieuws

De Eerste Montessorischool de Wielewaal kiest ook voor School-Site

De Eerste Montessorischool de Wielewaal kiest ook voor School-Site

17 september 2019 - De 13e school van OOADA kiest voor de website en app van School-Site.

We gaan er samen weer  een mooie website van maken, de teller staat inmiddels op 166 tevreden scholen en besturen!

Kindercampus Zuidas

Kindercampus Zuidas

10 juni 2019 - Kindercampus Zuidas uit Amsterdam is een kinderopvang en onderwijs in één. Nadat zij eerst de module hebben gebruikt voor het inschrijven en laten betalen van naschoolse activiteiten, kozen zij (als 12e school van OOADA) voor de hele website en app van School-Site.

We gaan er samen weer  een mooie website van maken, de teller staat inmiddels op 165 tevreden scholen en besturen!

Upeace

Upeace

01 maart 2019 - Muismedia heeft de nieuwe website van UPEACE The Hague gemaakt.
Van Bekkum

Van Bekkum

15 februari 2019 - Voor Van Bekkum heeft Muismedia de technische realisatie gedaan van de nieuwe website.

 

Interne Wie-is-Wie voor de Gemeente Utrecht

Interne Wie-is-Wie voor de Gemeente Utrecht

30 november 2018 - Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan een interne Wie-is-wie voor alle 5700 medewerkers. Technisch een mooi scrum project waar we samen met de afdeling Automatisering onder andere Single Sign On hebben gerealiseerd. Daarnaast is een koppeling gemaakt met Active Directory zodat elke nacht de meest actuele personeelsgegevens geladen worden.
Website Lucas Onderwijs is online

Website Lucas Onderwijs is online

05 november 2018 - Voor Lucas Onderwijs uit Den Haag is de website gemaakt: www.lucasOnderwijs.nl. Op de website komt inhoud samen uit diverse andere websites van de stichting. Bijvoorbeeld een selectie uit het aanbod cursussen en workshops. Maar ook de vacatures worden op een aantrekkelijke wijze gepresenteerd.

Het systeem maakt het eenvoudig om de complete website te beheren.

Lespakket Energy City

Lespakket Energy City

26 oktober 2018 - In opdracht van Bureau DST maakte Muismedia de speelse en informatieve website die hoort bij het lespakket Energy City. Het pakket gaat over Energie in Nederland.

Op verschillende pagina's bewegen er elementen. En de quiz en de presentatie gebruiken veel animaties om de inhoud aantrekkelijk te presenteren.

Letter Matters

Letter Matters

26 oktober 2018 - Letter Matters is het freelance projectbureau van Nathalie Dufais voor kunsthistorisch onderzoek en tekstproducties. Letter Matters redigeert zowel wetenschappelijke publicaties als teksten voor een groter publiek. Boeken, manuscripten, websiteteksten en meer…

Muismedia maakte de nieuwe website. Dus ook voor kleinere websites kunt u terecht bij Muismedia!
Online inschrijfsysteem voor BOVO Haaglanden

Online inschrijfsysteem voor BOVO Haaglanden

21 september 2018 - BOVO regio Haaglanden heeft Muismedia benaderd voor het maken van een online inschrijfsysteem voor cursussen en bijeenkomsten. Vandaag is de website (die gebaseerd is op School-Site) online gegaan.
Website Lucas Academie is online

Website Lucas Academie is online

04 september 2018 - Voor Lucas Onderwijs uit Den Haag is de website Lucas Academie gemaakt: www.lucasacademie.nl. Op de website staat het complete aanbod cursussen en workshops. Het systeem maakt het eenvoudig om de cursussen en inschrijvingen hiervoor te beheren.

Er worden na afloop automatisch evaluaties en certificaten gezonden.

Website Bijzondere Woorden

Website Bijzondere Woorden

10 juli 2018 - Er is hard gewerkt aan het bouwen van een nieuwe website voor Bijzondere Woorden... Hier kan ik iedereen beter vertellen en laten zien wat Wendy kan betekenen met haar bedrijf. Vol trots wilde ze deze vandaag met iedereen delen! 
Klik, blader of scroll eens! www.bijzonderewoorden.nl

 
School-Site weer gekozen door een school bestuur

School-Site weer gekozen door een school bestuur

21 juni 2018 - De afgelopen week heeft weer een school bestuur gekozen voor School-Site (De naam van het bestuur wordt later bekend gemaakt). De eerste van de 12 websites gaat nog voor de vakantie online. De website van het bestuur zelf en de websites van de andere scholen gaan geleidelijk over na de zomer.

Inmiddels kozen al ruim 150 scholen en besturen voor School-Site!

Nieuwe website ATO Logistics

Nieuwe website ATO Logistics

14 juni 2018 - De website van http://www.atologistics.nl/ is vernieuwd. De website is meertalig en uiteraard responsive, dus nu ook op telefoon en tablet goed te bekijken.
Nog meer scholen en besturen kozen voor School-Site

Nog meer scholen en besturen kozen voor School-Site

08 maart 2018 - De afgelopen weken zijn er weer veel extra scholen en besturen bijgekomen die kozen voor School-Site.

Onder andere Stichting Librijn uit Delft en Rijswijk koos voor 15 scholen en het bestuur voor het pakket.

Ook alle vijf websites van de stichting PCBO Leiderdorp met vier Protestants Christelijke basisscholen in Leiderdorp zullen worden overgezet.

Inmiddels zijn het er bijna 140 en er zijn nog diverse vrijblijvende demo's gemaakt.

Website voor de Avondvierdaagse van Zoetermeer

Website voor de Avondvierdaagse van Zoetermeer

24 februari 2018 - Muismedia is gevraagd om de website voor de Avondvierdaagse van Zoetermeer te maken. Naast het verschaffen van informatie wordt het mogelijk om je (school) in te schrijven. 
Websites voor Lucas Onderwijs

Websites voor Lucas Onderwijs

20 januari 2018 - De komende maanden zal gewerkt worden aan de vernieuwing van diverse websites van Lucas Onderwijs uit Den Haag (Ongeveer 4.000 personeelsleden en meer dan 33.000 leerlingen).

Onder andere de websites op www.lucasonderwijs.nl , www.lucasacademie.nl en www.lucasleerkracht.nl zullen vernieuwd worden.

Deze keer zal hiervoor samengewerkt worden met Ware Communicatie uit Delft.

Nieuwe scholen en besturen kozen voor School-Site

Nieuwe scholen en besturen kozen voor School-Site

19 januari 2018 - De afgelopen maanden zijn er veel extra scholen en besturen bijgekomen die kozen voor School-Site. Inmiddels zijn het er 115 en er zijn nog diverse vrijblijvende demo's gemaakt. Het pakket is verder uitgebreid en de app is inmiddels gedownload door ruim 1000 mensen (op 15 scholen). De app zal de komende tijd verder beschikbaar gemaakt worden voor meer scholen.
WATT?

WATT?

12 december 2017 - Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de bouw van de website WATT?

Op deze website vind je alles over energie en over werken in de energie. WATT? bestaat niet alleen uit een website, maar heeft ook verschillende magazines, leerlingenboekjes en posters beschikbaar.  

WATT? is een voorlichtingscampagne over werken in de energie, speciaal voor leerlingen van het vmbo, mbo en havo/vwo. Energiebedrijven vragen met WATT? aandacht voor de technische beroepen ‘in de energie’.

Nieuwe webshop

Nieuwe webshop

12 september 2017 - Na de behang webshop waar je behang kunt kopen met afbeeldingen uit de collectie van Naturalis (zie www.naturalisoriginals.nl ) is er nu ook een webshop gemaakt met producten van Mondriaan. Dit project werd gedaan in opdracht van HolwerdaDeWit.

Muismedia verzorgt de complete techniek: de bestelling wordt in de webshop gemaakt, er wordt afgerekend door de klant en daarna worden de benodige bestanden naar de drukker van het behang gestuurd.

Nieuwe website OOADA

Nieuwe website OOADA

06 september 2017 - Vorige week is de nieuwe website van het schoolbestuur Openbaar Onderwijs aan de Amstel (22 scholen) online gegaan. Nadat 6 scholen van dit bestuur al voor School-Site hadden gekozen, wilde het bestuur ook graag in zee gaan met Muismedia.

We hebben een uiterlijk aangepaste versie van School-Site gemaakt. Op basis van de nieuwe huisstijl en een aantal ideeën van het bestuur is het complete traject uitgevoerd: van schets tot complete oplevering op het goede domein.

Nieuwe scholen

10 juli 2017 - Vlak voor de zomervakantie kozen nog diverse scholen voor School-Site: De Boekmanschool uit Amsterdam, de Bernardusschool uit Den Haag, 't Kempken uit Meddo, de Vereniging Jenaplanonderwijs Noord uit Haren. Daarmee komt het aantal scholen en besturen dat koos voor School-Site al op 95.
Theater de Beun

Theater de Beun

06 februari 2017 - Theater De Beun in Heiloo biedt een podium aan toneel-, operette- en muziekvoorstellingen van plaatselijke amateurgezelschappen, maar ook aan optredens van beroepsartiesten. Ook is het een prachtige filmzaal. Muismedia heeft de projectleiding en de bouw verzorgd van de nieuwe responsive website. Kaandorp communicatie heeft het ontwerp gemaakt.

De website bevat een reserveringssysteem op maat, waarmee Vrienden van de Beun elk jaar met voorrang kaarten kunnen bestellen. Deze worden toegekend op basis van besteldatum en een maximum aantal kaarten per persoon. Afrekenen kan met iDEAL of vooruitbetaling.

WATT? campagne is online

WATT? campagne is online

24 januari 2017 - Op de website WATT?  vind je alles over energie en over werken in de energie. WATT? bestaat niet alleen uit een website, maar heeft ook verschillende magazines, leerlingenboekjes en posters beschikbaar.  

WATT? is een voorlichtingscampagne over werken in de energie, speciaal voor leerlingen van het vmbo, mbo en havo/vwo. Energiebedrijven vragen met WATT? aandacht voor de technische beroepen ‘in de energie’. Muismedia heeft de techniek en een deel van de vormgeving van de website verzorgd, in opdracht van en samen met Bureau DST.

School-Site ontwikkelingen

14 januari 2017 - De Stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel heeft gekozen voor School-Site, nadat 5 scholen van deze stichting eerder al hebben gekozen voor dit pakket.

Samen met een externe vormgeefster gaan we hier in het eerste kwartaal van 2017 mee aan de slag.

 

Daarnaast wordt er op dit moment een app ontwikkeld. Deze app is bedoeld om ouders op de hoogte te houden van nieuws, foto's en agenda items die geplaatst zijn op School-Site. De verwachting is dat de app in april of mei gereed is.

Vincentiusvereniging Den Haag

Vincentiusvereniging Den Haag

05 januari 2017 - De Vincentiusvereniging Den Haag ondersteunt al meer dan 150 jaar individuele personen en groepen, die in geestelijke en maatschappelijke nood verkeren. Zij doen dit via allerlei activiteiten en projecten die passen in de 21e eeuw.

Muismedia gaat drie websites en een reserveringssysteem verzorgen voor deze vereniging.

Nieuwe scholen van Stichting Boor

Nieuwe scholen van Stichting Boor

02 december 2016 - Begin 2017 zullen 7 extra scholen van de Stichting Boor ook overstappen op School-Site. Muismedia realiseerde voor deze stichting al diverse websites: www.stichtingboor.nl, www.boorscholen.nl, www.boorimagazine.nl, het intranet en ook 3 andere basisschool websites.

Inmiddels hebben al ruim 80 basisscholen door heel Nederland gekozen voor School-Site.

Meer werk in het onderwijs

Meer werk in het onderwijs

03 november 2016 - De afgelopen weken kozen weer 6 scholen voor School-Site. Er zijn nu ruim 70 scholen actief bezig met het pakket, waarvan inmiddels 21 scholen van Lucas Onderwijs in Den Haag.

 

Maar er wordt ook gewerkt aan een online lespakket voor de KNVB.

In de zomer van 2017 is Nederland namelijk gastheer van het Europees Kampioenschap voetbal voor vrouwen: WEURO 2017.
Om dat te vieren brengt de organisatie van het EK begin 2017 een lespakket uit over voetbal voor alle leerlingen van de basisschool. De opdrachtnemer is DST uit Amsterdam en Muismedia doet de technische realisatie van het pakket. Er worden onder andere quizen, opdrachten, filmpjes, een mediabank en interactieve platen gemaakt. Je kunt het pakket nu al gratis bestellen op het online formulier.

Websites Stichting Boor vernieuwd en nieuwe scholen

Websites Stichting Boor vernieuwd en nieuwe scholen

02 september 2016 - Stichting BOOR verzorgt het openbaar (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. In totaal zijn er 82 scholen, met ruim 3.500 medewerkers en ongeveer 30.000 leerlingen.

Vlak voor de schoolvakantie zijn verschillende websites van deze stichting vernieuwd:

Er is een fris nieuw uitterlijk gekomen, passend bij de nieuwste huisstijl.
De ontwerpen zijn gemaakt door Ware Communicatie uit Delft en Muismedia heeft alles gebouwd.

 

Daarnaast zijn er weer 10 nieuwe scholen die kozen voor School-Site, waarmee het aantal nu boven de 65 gestegen is.

Muismedia is 10!

Muismedia is 10!

01 juli 2016 - Hiep hiep hoera! Vandaag bestaat Muismedia precies 10 jaar!

Deze week is extra feestelijk omdat er weer 10 nieuwe scholen zijn die gebruik gaan maken van School-Site. Inmiddels zijn het er bijna 65.

Op naar de volgende 10 jaar en 100 school websites!

Nieuwe School-Sites en meer school werk

20 juni 2016 - De afgelopen weken zijn er veel nieuwe klanten bijgekomen voor School-Site. Een aantal is overgestapt van het systeem van AB-ZHW. Inmiddels zijn er nu landelijk 55 scholen die voor dit pakket hebben gekozen.

Op dit moment wordt er ook hard gewerkt aan het redesign van diverse websites van de Stichting Boor, die het openbaar (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs verzorgt in Rotterdam en omstreken. In totaal zijn er 82 scholen, met ruim 3.500 medewerkers en ongeveer 30.000 leerlingen.

De website van de stichting zelf, die van Boor Scholen en die van het Boor Intranet zijn al weer jaren geleden gebouwd door Muismedia en krijgen een opfrisbeurt.

E-publicatie voor de Inspectie SZW

E-publicatie voor de Inspectie SZW

13 april 2016 - Samen met HolwerdaDeWit is een e-publicatie gemaakt voor de Inspectie SZW (Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid).

Het ontwerp is door Auke gemaakt volgens de huisstijlregels van het ministerie waarna het door Muismedia interactief en dynamisch gemaakt is.

Je kunt de pagina's omslaan door te klikken op de buttons aan de zijkant, met de pijltjes toetsen of door te swipen op je tablet. Via het menu spring je direct naar het gewenste onderdeel.

Een aantal grafieken en pagina's bouwen geanimeerd op.

Bekijk de publicatie >

Diverse school websites online

01 februari 2016 - Voor OBS de Plataan uit Rotterdam, voor de Waalsdorp uit Den Haag en voor De Kraanvogel uit Almere zijn School-Sites gemaakt.

Deze zijn de afgelopen week online gegaan.

De Fuut uit Monnickendam heeft deze week gekozen om ook aan de slag te gaan met School-Site.

 

Goed doel: Stichting Embrace

Goed doel: Stichting Embrace

24 januari 2016 - Embrace is een not-for-profit stichting, opgericht in november 2013. Wereldwijd organiseren ze activiteiten en zamelen ze fondsen in. Dat geld wordt 100% gedeeld met partnerorganisaties zoals Yenege Tesfa in Ethiopië. Zij geven er vervolgens 16 straatkinderen een nieuwe (t)huis mee in Gondar. Muismedia leverde gratis de nieuwe website als bijdrage aan dit goede doel. Zo omarmen we samen de toekomst van deze kinderen!
School-Site

School-Site

02 december 2015 - Het pakket School-Site wordt steeds verder ontwikkeld en het aantal scholen dat er voor kiest neemt flink toe. In januari 2016 zullen er rond de 50 deelnemende scholen zijn.

Er is een samenwerking gestart met Digiduif en met Mijnschoolinfo zijn afspraken gemaakt om hun pakket te koppelen.

Binnen Lucas Onderwijs uit Den Haag zijn er inmiddels zeven scholen die kozen voor School-Site en er zijn gesprekken gaande met meer scholen binnen de stichting.

Nutsschool Zorgvliet en De Vuurvlinder uit Den Haag kiezen voor School-Site

Nutsschool Zorgvliet en De Vuurvlinder uit Den Haag kiezen voor School-Site

08 oktober 2015 - Nutsschool Zorgvliet uit Den Haag is de vijfde school van Lucas Onderwijs die voor School-Site kiest. Na de demonstratie op school en de presentatie van het vrijblijvende ontwerp gaan we nu aan de slag om de nieuwe website begin januari 2016 te lanceren.

Eerder koos de Vuurvlinder ook al voor School-Site.

Alle scholen en het bestuur van de Stichting Openbaar Onderwijs Westland krijgen een nieuwe website

Alle scholen en het bestuur van de Stichting Openbaar Onderwijs Westland krijgen een nieuwe website

04 september 2015 - De Stichting Openbaar Onderwijs Westland kiest voor al haar 10 scholen en de bestuurswebsite voor School-Site. Voor 1 januari 2016 worden alle nieuwe websites gerealiseerd.

 

De websites krijgen zowel een uniforme uitstraling (als onderdeel van het bestuur) als een eigen identiteit. Leuke klus!

De Kinderwerkplaats

De Kinderwerkplaats

15 juli 2015 - Samen met HolwerdaDeWit is de nieuwe website voor de Kinderwerkplaats gemaakt.

In de kinderwerkplaats kunnen jongens en meisjes vanaf 4 jaar spelen, knutselen en proefjes doen. Plezier staat voorop, er kan veilig gewerkt worden met écht gereedschap en vrijwel alles wat er gemaakt wordt mag mee naar huis genomen worden.

De website is responsive gebouwd, dus ook ook op smartphone en tablet perfect te gebruiken.

Bon Legal

Bon Legal

06 juli 2015 - Muismedia en HolwerdaDeWit hebben de nieuwe website voor Bon Legal gemaakt.

HolwerdaDeWit zorgde voor de vormgeving en Muismedia heeft de technische realisatie gedaan.

Nieuwe website Papoutsi

Nieuwe website Papoutsi

16 april 2015 - Papoutsi betekent "schoen" in het Grieks.
Vanuit de oorspronkelijkheid van oerschoeisel, is Papoutsi uitgegroeid tot een eerlijk, exclusief, eigenzinnig en puur product.

De nieuwe website van Papoutsi werd ontworpen door Carola Straatman en gebouwd door Muismedia.

Java Deurenfabriek

Java Deurenfabriek

07 april 2015 - Java Deurenfabriek b.v. is Nederlands oudste deurenfabrikant. De nieuwe website werd door Schaap Ontwerpers ontworpen en door Muismedia gemaakt.
Alice In Wonderland

Alice In Wonderland

18 maart 2015 - Samen met HolwerdaDeWit hebben we de nieuwe website voor de Haagse Kinderboekwinkel "Alice In Wonderland" http://www.dehaagsekinderboekwinkel.nl/ gemaakt.

De komende weken zal het aanbod van boeken aangevuld worden door Yvon en Stefan.

Website OBS Oog in Al staat online

Website OBS Oog in Al staat online

20 januari 2015 - De nieuwe website van OBS Oog in Al staat online. De school heeft twee lokaties en daarom is er een portaal pagina en voor Montessori en Johan de Witt een eigen website gemaakt. De komende tijd zullen de websites nog verder gevuld worden door de school.
Betalingen ontvangen via iDEAL

Betalingen ontvangen via iDEAL

17 december 2014 - Vanaf nu is het ook mogelijk om betalingen van klanten via iDEAL te ontvangen met het systeem van School-Site en MKB-Site. Ouders kunnen bijvoorbeeld betalen voor schoolreisjes of ouderlijke bijdragen.

De Merkelbachschool is inmiddels gestart met deze module.
Lees meer ›

Dalton Lyceum Barendrecht

Dalton Lyceum Barendrecht

01 december 2014 - Nadat andere scholen van de Onderwijsgroep Zuid-Hollandse Waarden ook al hun website live hadden staan, is nu ook de website van Dalton Lyceum Barendrecht in de lucht.

Weer een mooie school website!

Diverse projecten

21 november 2014 - Op dit moment werkt Muismedia aan de nieuwe websites van Confuego, OBS De Pijler, Nutsschool M.M. Boldingh, Papoutsi en FemHealth.

Daarnaast aan de slag om de websites van Gezinnig en UC Logistics (en dochters) aan te passen.

Website Mirnext

Website Mirnext

16 september 2014 - De website van Mirnext is samen met Schaap Ontwerpers ontworpen en gebouwd.
Meer betaalmogelijkheden

Meer betaalmogelijkheden

22 juli 2014 - Wil je naast iDEAL nog meer betaalmogelijheden in je webshop? Muismedia kan er voor zorgen dat in de webshop ook betaald kan worden met Paypal, Creditcard of Bancontact/MrCash.

Muismedia maakt hierbij gebruik van de diensten van Buckaroo.

PPO Rotterdam

PPO Rotterdam

17 juli 2014 - De website van PPO Rotterdam heeft een make-over gekregen. De aangepaste website is nu responsive, dus is ook op tablets en telefoons perfect te bekijken.

Daarnaast is een aantal nieuwe modules op maat gemaakt om het passend onderwijs beter in kaart te brengen.

Website van Groen van Prinsterer school staat live

Website van Groen van Prinsterer school staat live

11 juli 2014 - Na de presentatie van de website mogelijkheden en het beheer systeem koos ook de Groen van Prinsterer school uit De Bilt voor School-Site. De nieuwe website is in ongeveer vier weken tijd gerealiseerd.
Lees meer ›
Passend onderwijs

Passend onderwijs

30 juni 2014 - Muismedia heeft de nieuwe website voor Samenwerkingsverband vo/vso Noord-Kennemerland gemaakt op basis van School-Site. De komende weken komen er nog meer op maat gemaakte modules online.
Lees meer ›
De winnaar is bekend!

De winnaar is bekend!

02 april 2014 - De winnaar van de actie "Win een website" is Yvonne Lammertink met haar nieuwe bedrijf Ilonk.

Ze krijgt van Muismedia een zeer complete MKB-Site of ZZP-Site. Gefeliciteerd!

De actie is gestart!

De actie is gestart!

17 maart 2014 - Muismedia heeft MKB-Site vernieuwd en extra producten gelanceerd.
De actie "Win een complete website" is gestart! Zie Facebook.com/Muismedia
Nieuwe website Ilse de Boer

Nieuwe website Ilse de Boer

01 maart 2014 - Nieuwe website gemaakt voor freelance schrijver, redacteur en communicatieadviseur Ilse de Boer: www.ilsedeboer.nl
Nieuwe versie MKB-Site

Nieuwe versie MKB-Site

14 februari 2014 - Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de nieuwe MKB-Site.

Deze is beter geschikt voor mobiel gebruik: het uiterlijk wijzigt met de grootte van je scherm. Daarnaast is de vormgeving moderner.
Lees meer ›

Nieuwe website Walk en Run

Nieuwe website Walk en Run

22 januari 2014 - De PCC Maalwater Run is inmiddels een begrip geworden in Heiloo en omstreken. Hardlopen en wandelen voor een goed doel. Muismedia maakte de nieuwe website.
Lees meer ›
Nieuwe website Kustrally Heiloo

Nieuwe website Kustrally Heiloo

03 januari 2014 - Voor de vijfde maal zal Rotary Club Heiloo een rit organiseren voor interessante voertuigen: de Kustrally. Op de nieuwe website kun je je inschrijven en staat informatie over de race van dit jaar en voorgaande jaren.
Bungalowpark De Bremerberg

Bungalowpark De Bremerberg

26 september 2013 - Na het maken van het reservering en verkoop systeem voor Bungalowpark De Bremerberg, is nu ook de volledige website vernieuwd.
Lees meer ›
Druk bezig...

Druk bezig...

15 september 2013 - Momenteel wordt er gewerkt aan de nieuwe website van Javadeur, Vision Furniture, Vip Limo, Leasepak, OBS de Globe,Atelier DET, een ticket systeem voor RentCompany en diverse klussen voor de bestaande klanten Boor, de Beun, Gezinnig en Partou.

Naast deze projecten wordt gewerkt aan de afronding van de nieuwste versie van de ContentPublisher.

CFS Corporate Finance & Strategy BV

CFS Corporate Finance & Strategy BV

08 juli 2013 - Voor CFS is de website gemaakt op basis van MKB-website.
Andries van der Vlerkschool

Andries van der Vlerkschool

06 juni 2013 - We hebben weer een nieuwe school website gemaakt: http://www.andriesvandervlerkschool.nl/
Redesign Upeace.nl

Redesign Upeace.nl

15 mei 2013 - Voor Upeace is het nieuwe ontwerp van de website gerealiseerd. Daarbij zijn direct ook de Facebook pagina's gemaakt.
Lees meer ›
Rentcompany Shop

Rentcompany Shop

11 mei 2013 - Voor de Rentcompany zijn verschillende webshops gemaakt. Elke webshop heeft eigen inlogcodes en op maat gemaakte aanbiedingen voor diverse scholen.
SBO Sonnevanck

SBO Sonnevanck

11 april 2013 - We hebben weer een nieuwe school website gemaakt: http://www.sbo-sonnevanck.nl/
OBS de Plevier

OBS de Plevier

19 maart 2013 - We hebben weer een nieuwe school website gemaakt: http://www.obsdeplevier.nl
Redesign THIGJ

Redesign THIGJ

06 december 2012 - De website van The Hague Institute for Global Justice heeft een nieuw jasje gekregen.

Schaap ontwerpers heeft weer mooi werk afgeleverd en Muismedia heeft de aanpassingen doorgevoerd.

NOOHN - online deken winkel

NOOHN - online deken winkel

20 oktober 2012 - NOOHN heeft een uitgebreide collectie dekens. Mooie stoffen, exclusieve materialen en uiteenlopende dessins. Een steeds wisselend aanbod, met veel handige informatie en fijne tips. Kortom, voor ieder wat wils en voor elk moment.

Muismedia maakte de website.
Lees meer ›

PPO Rotterdam

PPO Rotterdam

30 mei 2012 - Muismedia heeft de nieuwe website gemaakt voor de samenwerkende partners van PPO op basis van MKB-website.

Passend Primair Onderwijs Rotterdam heeft als doel om nog beter, efficiënter en passender primair onderwijs te geven aan alle kinderen in de stad Rotterdam.
Lees meer ›

Nieuwsbrief Het Bosschap

Nieuwsbrief Het Bosschap

12 mei 2012 - De door Muismedia gebouwde nieuwsbrief Bomen wordt sinds half mei digitaal verzonden met YMLP.
Lees meer ›
Partou

Partou

05 april 2012 - De nieuwe corporate website van Partou is vandaag opgeleverd.

Partou biedt verschillende vormen van kinderopvang. Ze hebben meer dan 100 unieke locaties in verschillende regios's in Nederland.

Deze locaties zijn nu nog beter te vinden via Google Maps.
Lees meer ›

Website UPEACE The Hague gelanceerd

Website UPEACE The Hague gelanceerd

28 maart 2012 - Vandaag is de website van UPEACE The Hague live gegaan.

De University for Peace bestaat al 30 jaar, maar sinds januari 2012 is er een centrum in Nederland geopend.

Deze website is gemaakt met Schaap Ontwerpers en wordt onderhouden met WordPress.

Wordpress

Wordpress

21 maart 2012 - Muismedia speelt in op de groeiende vraag naar websites die gebaseerd zijn op het WordPress systeem. Indien u een WordPress website of blog wilt hebben, kan Muismedia dat nu ook maken.
Lees meer ›
Patisserie Pompadour

Patisserie Pompadour

30 december 2011 - In samenwerking met Het Zomerpaleis is de website voor Patisserie Pompadour uit Amsterdam gemaakt.

De website is tweetalig en wordt volledig onderhouden door de ContentPublisher.

Apps voor iPhone, iPad en Android

05 december 2011 - Vanaf nu kunt u ook applicaties voor de iPhone, iPad en Android laten maken door Muismedia. In de apps kunnen koppelingen gemaakt worden met de ContentPublisher, het CMS van Muismedia.
Lees meer ›
Schoolenzo De Wielslag

Schoolenzo De Wielslag

18 november 2011 - Deze week is nog een website van Schoolenzo live gegaan.

De website van VMBO De Wielslag is vandaag officieel gelanceerd.

Schoolenzo JA Bijloo

Schoolenzo JA Bijloo

17 november 2011 - Er is vandaag weer een website van Schoolenzo live gegaan.

Dit keer is het de website van de obs Jan Antonie Bijloo.

RKNL

RKNL

28 oktober 2011 - De website van RKNL Meubelstudio is samen met Schaap Ontwerpers vernieuwd en uitgebreid met meer talen.
Zoekmachine vriendelijkheid

Zoekmachine vriendelijkheid

07 oktober 2011 - Is uw website wel zoekmachine vriendelijk?

Met een aantal technieken is de vindbaarheid eenvoudig te vergroten.
Lees meer ›

Uitbreiding Fsite

Uitbreiding Fsite

03 oktober 2011 - Voor het Filiaal in Utrecht is weer een mooie uitbreiding gemaakt van de Fsite.

Deze Flash film bevat spelletjes, films, audiofragementen, etc
Lees meer ›

Nieuwe website voor UC

Nieuwe website voor UC

10 augustus 2011 - Voor UC, het eerste netwerk gebaseerde logistiek interim- en adviesburea is samen met Schaap Ontwerpers een nieuwe tweetalige website ontwikkeld.
Lees meer ›
The Hague Institute for Global Justice

The Hague Institute for Global Justice

08 juni 2011 - Sinds vandaag staat de website live van de nieuwe organisatie "The Hague Institute for Global Justice". Opgericht door verschillende belangrijke partners.
Lees meer ›
BOOR Scholen

BOOR Scholen

04 april 2011 - In deze nieuwe website wordt veel gebruikt gemaakt van Google Maps. Met behulp van allerlei filters zie je de gewenste scholen bij jou in de buurt op de kaart verschijnen.

Zie www.boorscholen.nl

Spanpartner

Spanpartner

03 april 2011 - Voor Spanpartner is een nieuwe website gemaakt. Op deze website zijn veel zoekmachine optimalisaties toegepast.
BOOR Bestuur

BOOR Bestuur

29 maart 2011 - Voor de stichting BOOR is een aparte website gemaakt voor een presentatie van het bestuur en haar werkzaamheden

www.boorbestuur.nl

ZERAuto is live!

ZERAuto is live!

19 februari 2011 - Afgelopen vrijdag is in NEMO de website van ZERAuto officieel geopend door mede initiatiefnemer Joris Luyendijk.
Lees meer ›
Huisje van hout

Huisje van hout

13 januari 2011 - Huisje van Hout levert houten huizen tussen de 9 m2 en 90 m2 met de standaard van een villa. Zowel als zelf te monteren bouwpakket als sleutelklare woning.

Muismedia maakte de nieuwe website.

Timeout Rotterdam

Timeout Rotterdam

07 december 2010 - Time Out is één van de vijf Onderwijs Opvangvoorzieningen in Rotterdam. Time Out heeft als doel een overbrugging te bieden aan kinderen die, vanwege gedragsproblemen, tijdelijk van school zijn of worden verwijderd.

Samen met Schaapontwerpers is de nieuwe website gemaakt: www.timeout-rotterdam.nl

Nieuwe opdrachten

17 oktober 2010 - Weer een aantal leuke nieuwe opdrachten binnen gekomen:

-360 graden feedback systeem voor de Stichting BOOR / BOOR Academie

-Verhuur systeem voor bungalowpark

-Vier scholen hebben reeds toegezegd mee te doen aan het Schoolenzo systeem

Uitbreiding Fsite

12 oktober 2010 - Voor het Filiaal uit Utrecht is een nieuw spel toegevoegd aan de eerder gemaakte Fsite.

De website zet op een leuke manier de verschillende voorstellingen in het spotlicht

De kunstbus

17 september 2010 - De website voor de kunstbus in Nijmegen is opgeleverd. Via de website kunnen scholen een aanvraag doen voor een bezoek aan een museum en daarbij direct bijpassend busvervoer regelen. Het proces is volledig geautomatiseerd.
Lees meer ›
Ontwikkeling scholen website pakket

Ontwikkeling scholen website pakket

19 augustus 2010 - Een aantrekkelijke website is het visitekaartje van de school. Muismedia en Schaapontwerpers ontwikkelen een website systeem dat op het gebied van functionaliteit, vormgeving en gebruiksgemak van een buitengewoon hoog niveau zijn.
Lees meer ›

Diverse projecten afgerond

01 juli 2010 - Het is momenteel zo druk, dat er geen tijd is om uitgebreid nieuws te plaatsen. Een goed teken, maar wel jammer. Er worden prachtige dingen gemaakt...
Lees meer ›
Nieuwe webste Woodstock69

Nieuwe webste Woodstock69

21 mei 2010 - Voor de populaire strandtent Woodstock 69 in Bloemendaal is de nieuwe website ontwikkeld wederom samen met Schaap Ontwerpers.

Op de website zijn verschillende nieuwe technieken toegepast, onder andere om mooie ronde hoekje te krijgen op dynamische foto's.
Lees meer ›

Nieuwe website Vredespaleis

Nieuwe website Vredespaleis

16 februari 2010 - De realisatie van de nieuwe website van het Vredespaleis is gereed en de website staat live!
Lees meer ›
Website Ed Elting

Website Ed Elting

05 januari 2010 - Samen met Ed zelf hebben we de nieuwe website voor zijn bedrijf gerealiseerd. Ed is bekend van de leaders van onder andere het NOS Journaal, de Reunie, Boer zoekt vrouw en de BVN.
Lees meer ›
Website Anita Franken

Website Anita Franken

03 januari 2010 - Voor de kunstenares Anita Franken is een website gebouwd in samenwerking met het Zomerpaleis.
Lees meer ›
Website Kuijl & Manshande

Website Kuijl & Manshande

02 december 2009 - Deze week is de website voor Kuijl & Manshande opgeleverd. Het bedrijf presenteert haar projecten met veel fotografie.
Lees meer ›
POSG websites

POSG websites

04 november 2009 - Voor POSG zijn verschillende toepassingen gemaakt. Een extranet en diverse websites voor labels die onder POSG vallen.
Lees meer ›

Nieuwe ItemPublisher

21 oktober 2009 - Het Content Management Systeem waar Muismedia mee werkt, de ItemPublisher, bestaat dit jaar al weer 10 jaar. Muismedia werkt aan de opvolger: De ContentPublisher.
Lees meer ›

Stichting BOOR en BOOR Academie

24 augustus 2009 - Voor de Stichting BOOR en de BOOR Academie zijn verschillende toepassingen gemaakt. Een intranet en verschillende inschrijf- en aanmeldhulpmiddelen.
Korvinus Abeln Advocaten

Korvinus Abeln Advocaten

10 juli 2009 - Een van de doelstellingen van de nieuwe website is dat het de sfeer van het kantoor moet uitstralen. De grote achtergrondfoto's zijn vanuit de homepage te openen zodat een sfeerimpressie zichtbaar wordt.
1 2