Nieuwe projecten en verbeterde producten

02 november 2007

Studeer-wijzer gelanceerd

In opdracht van de WolfertDalton school uit Rotterdam is een nieuw product voor het onderwijs gelanceerd. Met de studeer-wijzer kunnen de docenten op zeer eenvoudige wijze hun lesprogramma op de website invoeren. De leerlingen kunnen de studeer-wijzer gebruiken om hun studievoortgang zelf bij te houden. De studeer-wijzer is zo generiek gebouwd, dat deze ook eenvoudig door andere scholen ingezet kan worden. Ook interesse in het gebruik van deze studeer-wijzer op uw school? Neem dan contact op.
Preview foto
In opdracht van de WolfertDalton school uit Rotterdam is een nieuw product voor het onderwijs gelanceerd. Met de studeer-wijzer kunnen de docenten op zeer eenvoudige wijze hun lesprogramma op de website invoeren. De docent kan zien wat de status van het werk van de leerlingen is. Indien gewenst kan de docent aanvinken dat hij het werk gezien/beoordeeld heeft.

De leerlingen kunnen de studeer-wijzer gebruiken om hun studievoortgang zelf bij te houden op de website. De leerlingen kunnen per week zien wat hun taken zijn, welke studieaanwijzingen ze kunnen volgen en wat de doelen zijn van een bepaald vak in die periode.  

De website kan ook gebruikt worden door ouders om inzicht te krijgen in de studie-inhoud en voortgang van hun kind.

De studeer-wijzer is zo generiek gebouwd, dat deze ook eenvoudig door andere scholen ingezet kan worden. Ook interesse in het gebruik van de studeer-wijzer op uw school? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of een demonstratie.