Actueel

Nieuws

Preview foto
Aangepaste website voor De Burght
21 dec 2023 -  Als scholen al een paar jaar gebruik maken van School-Site hebben ze recht op een gratis opfrisbeurt. De complete website wordt dan vernieuwd. Voor OBS de Burght hebben we dat deze week afgerond.

Ook interesse? Neem even contact op!


Preview foto
Nog meer scholen en besturen kozen voor School-Site
18 dec 2023 -  De afgelopen maanden zijn er weer veel extra scholen bijgekomen die kozen voor School-Site.

Onder andere OBS de Plataan uit Rotterdam, de Annie M.G. Schmidtschool uit Den Haag, PCBS de Librije uit Gorredijk, kindcentrum BuitenRijck (staat al online) uit Rijswijk en osbs De Kameleon uit Rotterdam kozen voor het pakket.

 

Inmiddels zijn er 210 school website gemaakt en zijn er nog diverse vrijblijvende demo's gemaakt.


Preview foto
Aangepaste website voor Het Waterland
08 nov 2023 -  Als scholen al een paar jaar gebruik maken van School-Site hebben ze recht op een gratis opfrisbeurt. De complete website wordt dan vernieuwd. Voor Het Waterland hebben we dat deze week afgerond.

Ook interesse? Neem even contact op!


Preview foto
Website voor het ROeR
08 sep 2023 -  Stichting BOOR en Rijndam werken samen toe naar een unieke nieuwbouwlocatie in Rotterdam Schiebroek: het Rotterdams Onderwijs- en Revalidatiecentrum (het ROeR). 

De nieuwe website zal gemaakt gaan worden met School-Site.


Preview foto
Nieuw jasje voor alle websites van West Openbaar Onderwijs
30 aug 2023 -  Als scholen al een paar jaar gebruik maken van School-Site hebben ze recht op een gratis opfrisbeurt. De complete website wordt dan vernieuwd. Voor West Openbaar Onderwijs hebben we dit gedaan voor alle 11 scholen en de website van het bestuur.

Op veel van deze websites is de fotografie gedaan door Muismedia en op een aantal scholen is ook al een 3D rondleiding gemaakt. Ook interesse? Neem even contact op!