Actueel

Nieuws

Preview foto
Interne Wie-is-Wie voor de Gemeente Utrecht
30 nov 2018 - Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan een interne Wie-is-wie voor alle 5700 medewerkers. Technisch een mooi scrum project waar we samen met de afdeling Automatisering onder andere Single Sign On hebben gerealiseerd. Daarnaast is een koppeling gemaakt met Active Directory zodat elke nacht de meest actuele personeelsgegevens geladen worden.

Preview foto
Website Lucas Onderwijs is online
05 nov 2018 - Voor Lucas Onderwijs uit Den Haag is de website gemaakt: www.lucasOnderwijs.nl. Op de website komt inhoud samen uit diverse andere websites van de stichting. Bijvoorbeeld een selectie uit het aanbod cursussen en workshops. Maar ook de vacatures worden op een aantrekkelijke wijze gepresenteerd.

Het systeem maakt het eenvoudig om de complete website te beheren.


Preview foto
Lespakket Energy City
26 okt 2018 - In opdracht van Bureau DST maakte Muismedia de speelse en informatieve website die hoort bij het lespakket Energy City. Het pakket gaat over Energie in Nederland.

Op verschillende pagina's bewegen er elementen. En de quiz en de presentatie gebruiken veel animaties om de inhoud aantrekkelijk te presenteren.


Preview foto
Letter Matters
26 okt 2018 - Letter Matters is het freelance projectbureau van Nathalie Dufais voor kunsthistorisch onderzoek en tekstproducties. Letter Matters redigeert zowel wetenschappelijke publicaties als teksten voor een groter publiek. Boeken, manuscripten, websiteteksten en meer…

Muismedia maakte de nieuwe website. Dus ook voor kleinere websites kunt u terecht bij Muismedia!

Preview foto
Online inschrijfsysteem voor BOVO Haaglanden
21 sep 2018 - BOVO regio Haaglanden heeft Muismedia benaderd voor het maken van een online inschrijfsysteem voor cursussen en bijeenkomsten. Vandaag is de website (die gebaseerd is op School-Site) online gegaan.