Actueel

Nieuws

Preview foto
Nog meer scholen en besturen kozen voor School-Site
08 mrt 2018 - De afgelopen weken zijn er weer veel extra scholen en besturen bijgekomen die kozen voor School-Site.

Onder andere Stichting Librijn uit Delft en Rijswijk koos voor 15 scholen en het bestuur voor het pakket.

Ook alle vijf websites van de stichting PCBO Leiderdorp met vier Protestants Christelijke basisscholen in Leiderdorp zullen worden overgezet.

Inmiddels zijn het er bijna 140 en er zijn nog diverse vrijblijvende demo's gemaakt.


Preview foto
Website voor de Avondvierdaagse van Zoetermeer
24 feb 2018 - Muismedia is gevraagd om de website voor de Avondvierdaagse van Zoetermeer te maken. Naast het verschaffen van informatie wordt het mogelijk om je (school) in te schrijven. 

Preview foto
Websites voor Lucas Onderwijs
20 jan 2018 - De komende maanden zal gewerkt worden aan de vernieuwing van diverse websites van Lucas Onderwijs uit Den Haag (Ongeveer 4.000 personeelsleden en meer dan 33.000 leerlingen).

Onder andere de websites op www.lucasonderwijs.nl , www.lucasacademie.nl en www.lucasleerkracht.nl zullen vernieuwd worden.

Deze keer zal hiervoor samengewerkt worden met Ware Communicatie uit Delft.


Preview foto
Nieuwe scholen en besturen kozen voor School-Site
19 jan 2018 - De afgelopen maanden zijn er veel extra scholen en besturen bijgekomen die kozen voor School-Site. Inmiddels zijn het er 115 en er zijn nog diverse vrijblijvende demo's gemaakt. Het pakket is verder uitgebreid en de app is inmiddels gedownload door ruim 1000 mensen (op 15 scholen). De app zal de komende tijd verder beschikbaar gemaakt worden voor meer scholen.

Preview foto
WATT?
12 dec 2017 - Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de bouw van de website WATT?

Op deze website vind je alles over energie en over werken in de energie. WATT? bestaat niet alleen uit een website, maar heeft ook verschillende magazines, leerlingenboekjes en posters beschikbaar.  

WATT? is een voorlichtingscampagne over werken in de energie, speciaal voor leerlingen van het vmbo, mbo en havo/vwo. Energiebedrijven vragen met WATT? aandacht voor de technische beroepen ‘in de energie’.