De meest mysterieuze kastelen van Europa

Europa staat bekend om zijn prachtige en majestueuze kastelen over de hele wereld. Als je van plan bent om op vakantie te gaan en naar de EU te gaan, probeer dan een bezoek aan de meest mystieke Europese kastelen van de middeleeuwen aan je schema toe te voegen.
1. Slot Neuschwanstein (ook wel "paradoxaal kasteel" genoemd)

Je hebt dit kasteel misschien gezien in Disney-films of verschillende tijdschriften omdat het een van de meest gefotografeerde kastelen ter wereld is, maar toch is er niets beter dan het sprookjeskasteel van Duitsland persoonlijk te zien. Slot Neuschwanstein is een van de meest bezochte kastelen in Duitsland en een van de meest populaire toeristische bestemmingen in Europa. Het ziet er echt uit als een sprookjeskasteel en werd in de 19e eeuw gebouwd in Beieren, toen de kastelen geen strategische en verdedigende doelen meer hadden. Een van de interessante feiten over kasteel Neuschwanstein is dat de ontwerper Christian Jank was. Hij was niet eens architect, maar theaterontwerper. Het ontwerp van Kasteel van Doornroosje in Disneyland is geïnspireerd door Neuschwanstein.

 Alhambra (een van de weinige "moslimkastelen" in Europa)
Het Alhambra is bewaard gebleven als een atypisch voorbeeld van moslimkunst in zijn laatste Europese stadia, relatief niet onderhevig aan directe Byzantijnse invloed. Het Alhambra bevindt zich in de Spaanse stad Granada. Dit is een plaats waar kunstenaars en intellectuelen hun toevlucht zochten toen de Reconquista van de Spaanse christenen het moslimgebied van Spanje, Al-Andalus, versloeg. Interessant is dat het patroon van tegels dat het kasteel heeft aangelegd bijna alle, zo niet alle, van de zeventien wiskundig mogelijke groepen patronen bevat die 'behang' worden genoemd. In de tuinen van het Alhambra zijn er veel nachtegalen, hun gezang, in combinatie met het geluid van water dat uit verschillende fonteinen en watervallen stroomt, vult het hele parkgebied.

3. Hohenzollern Castle (ook bekend als "Castle in the Clouds")
Soms romantisch, soms onheilspellend, gelegen op de top van het Zwarte Woud, omgeven door mist. Het voorouderlijk kasteel van de Hohenzollern dankt zijn naam aan een hoogte hoog op de heuvel van Zoller. Met uitzicht op de Donauvallei aan de oostelijke rand van het Zwarte Woud, gehuld in wolken, als een legendarisch mythisch sprookjeskasteel, veroorzaakt het een tastbaar gevoel van verlangen en verrassing. Dit kasteel heeft vele veldslagen meegemaakt en het is een van die kastelen waar de geschiedenis tot leven komt.
4. Praagse burcht (een van de grootste kastelen ter wereld)
Dit is een van de meest romantische toeristische bestemmingen in Praag, vooral voor een huwelijksreis in Europa. Volgens het Guinness Book of Records is de Praagse Burcht het grootste kasteel ter wereld. Dit is een uitstekend complex dat boven de kleine stad uitsteekt met zijn hoge torens al van ver zichtbaar. Compleet met vier kerken, vier paleizen, drie hallen, acht tuinen en vele andere gebouwen, is het kasteel een kleine stad.
De meeste van de plaatsen zijn open voor het publiek, musea bevinden zich in sommige gebouwen, waaronder een collectie van Nationaal Boheemse schilderkunst in barok- en maniërisme stijl, een speelgoedmuseum en een kunstgalerie.

5. Edinburgh Castle (het enige kasteel bovenop een uitgedoofde vulkaan)
Dit is een van de beste voorbeelden van een volledig gerestaureerd middeleeuws fort. Edinburgh Castle verheft zich boven de hoofdstad van Schotland bovenop een uitgedoofde vulkaan genaamd Castle Rock. Het werd gebouwd in de 12e eeuw en ging tijdens zijn bloederige geschiedenis herhaaldelijk over van de Britten naar de Schotten.
Tegenwoordig is het het hele jaar door geopend voor rondleidingen en evenementen. Edinburgh Castle is de thuisbasis van de kroonjuwelen van Schotland en daarmee van de "Stone of Doom", ook wel bekend als de "Skone Stone". Dit is de traditionele kroningssteen van alle koningen en koninginnen van Engeland en Schotland. Engeland en Schotland vochten vaak voor deze steen. De echte steen is verborgen. Het is niet bekend of iemand zijn werkelijke locatie kent. Sex chat webcam live stream from the rooms of naked girls who love Wirth sex on camera, come and chat without registration. young girl sexy 18 for those who like to watch sex games girls, watch girls caress themselves in front of the cameras for free.Meet a girl on our portal is very simple, the most popular and. real free online sex chat that will help you find new useful and unforgettable Dating with beautiful girls on the Internet.