Nieuwe projecten en verbeterde producten - pagina 2

We houden je op de hoogte van de nieuwe projecten en verbeteringen aan de producten. Wil je meer informatie? Neem dan contact op of schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Foto bij artikel IPON 2020

IPON 2020

14 januari 2020 - Muismedia is op 5 & 6 februari 2020 weer met School-Site op de IPON in de Jaarbeurs.

Je kunt kennis maken met het pakket en antwoord krijgen op al je vragen en er worden  vrijblijvende demos op maat gemaakt.

Je kunt nu al een sessie van een half uur inplannen om jouw idee, droom of wensen voor een website, app of online hulpmiddel met ons te bespreken.


Lees meer ›
Foto bij artikel Inschrijf hulpmiddel voor 10voordeleraar.nl

Inschrijf hulpmiddel voor 10voordeleraar.nl

03 december 2019 - Binnen het programma 10voordeleraar werken de lerarenopleidingen met elkaar samen aan de borging van het eindniveau van de student.

Gedurende het jaar faciliteert 10voordeleraar inzagemomenten om gemaakte toetsen in te zien.

Muismedia gaat de komende 1,5 week aan de slag om hier een online planner voor te maken waar de studenten zelf hun gewenste tijdstip op kunnen geven.

Foto bij artikel Online hulpmiddel voor jaargesprekken van een groot architectenbureau

Online hulpmiddel voor jaargesprekken van een groot architectenbureau

01 december 2019 - Voor De Zwarte Hond (een groot architectenbureau gevestigd in Rotterdam, Groningen en Keulen) gaat Muismedia een hulpmiddel maken voor het inplannen, registreren en presenteren van meerdere jaargesprekken met personeelsleden.
Foto bij artikel De Eerste Montessorischool de Wielewaal kiest ook voor School-Site

De Eerste Montessorischool de Wielewaal kiest ook voor School-Site

17 september 2019 - De 13e school van OOADA kiest voor de website en app van School-Site.

We gaan er samen weer  een mooie website van maken, de teller staat inmiddels op 166 tevreden scholen en besturen!

Foto bij artikel Kindercampus Zuidas

Kindercampus Zuidas

10 juni 2019 - Kindercampus Zuidas uit Amsterdam is een kinderopvang en onderwijs in één. Nadat zij eerst de module hebben gebruikt voor het inschrijven en laten betalen van naschoolse activiteiten, kozen zij (als 12e school van OOADA) voor de hele website en app van School-Site.

We gaan er samen weer  een mooie website van maken, de teller staat inmiddels op 165 tevreden scholen en besturen!

Foto bij artikel Upeace

Upeace

01 maart 2019 - Muismedia heeft de nieuwe website van UPEACE The Hague gemaakt. Het is de verbeterde en vereenvoudigde versie van de website die eerder gemaakt is. 
Foto bij artikel Van Bekkum

Van Bekkum

15 februari 2019 - Voor Van Bekkum heeft Muismedia de technische realisatie gedaan van de nieuwe website.

 

Foto bij artikel Interne Wie-is-Wie voor de Gemeente Utrecht

Interne Wie-is-Wie voor de Gemeente Utrecht

30 november 2018 - Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan een interne Wie-is-wie voor alle 5700 medewerkers. Technisch een mooi scrum project waar we samen met de afdeling Automatisering onder andere Single Sign On hebben gerealiseerd. Daarnaast is een koppeling gemaakt met Active Directory zodat elke nacht de meest actuele personeelsgegevens geladen worden.
Foto bij artikel Website Lucas Onderwijs is online

Website Lucas Onderwijs is online

05 november 2018 - Voor Lucas Onderwijs uit Den Haag is de website gemaakt: www.lucasOnderwijs.nl. Op de website komt inhoud samen uit diverse andere websites van de stichting. Bijvoorbeeld een selectie uit het aanbod cursussen en workshops. Maar ook de vacatures worden op een aantrekkelijke wijze gepresenteerd.

Het systeem maakt het eenvoudig om de complete website te beheren.

Foto bij artikel Lespakket Energy City

Lespakket Energy City

26 oktober 2018 - In opdracht van Bureau DST maakte Muismedia de speelse en informatieve website die hoort bij het lespakket Energy City. Het pakket gaat over Energie in Nederland.

Op verschillende pagina's bewegen er elementen. En de quiz en de presentatie gebruiken veel animaties om de inhoud aantrekkelijk te presenteren.

Foto bij artikel Letter Matters

Letter Matters

26 oktober 2018 - Letter Matters is het freelance projectbureau van Nathalie Dufais voor kunsthistorisch onderzoek en tekstproducties. Letter Matters redigeert zowel wetenschappelijke publicaties als teksten voor een groter publiek. Boeken, manuscripten, websiteteksten en meer…
Muismedia maakte de nieuwe website. Dus ook voor kleinere websites kunt u terecht bij Muismedia!
Foto bij artikel Online inschrijfsysteem voor BOVO Haaglanden

Online inschrijfsysteem voor BOVO Haaglanden

21 september 2018 - BOVO regio Haaglanden heeft Muismedia benaderd voor het maken van een online inschrijfsysteem voor cursussen en bijeenkomsten. Vandaag is de website (die gebaseerd is op School-Site) online gegaan.
Foto bij artikel Website Lucas Academie is online

Website Lucas Academie is online

04 september 2018 - Voor Lucas Onderwijs uit Den Haag is de website Lucas Academie gemaakt: www.lucasacademie.nl. Op de website staat het complete aanbod cursussen en workshops. Het systeem maakt het eenvoudig om de cursussen en inschrijvingen hiervoor te beheren.

Er worden na afloop automatisch evaluaties en certificaten gezonden.

Foto bij artikel Website Bijzondere Woorden

Website Bijzondere Woorden

10 juli 2018 - Er is hard gewerkt aan het bouwen van een nieuwe website voor Bijzondere Woorden... Hier kan ik iedereen beter vertellen en laten zien wat Wendy kan betekenen met haar bedrijf. Vol trots wilde ze deze vandaag met iedereen delen! 
Klik, blader of scroll eens! www.bijzonderewoorden.nl
 
Foto bij artikel School-Site weer gekozen door een school bestuur

School-Site weer gekozen door een school bestuur

21 juni 2018 - De afgelopen week heeft weer een school bestuur gekozen voor School-Site (De naam van het bestuur wordt later bekend gemaakt). De eerste van de 12 websites gaat nog voor de vakantie online. De website van het bestuur zelf en de websites van de andere scholen gaan geleidelijk over na de zomer.

Inmiddels kozen al ruim 150 scholen en besturen voor School-Site!

Foto bij artikel Nieuwe website ATO Logistics

Nieuwe website ATO Logistics

14 juni 2018 - De website van http://www.atologistics.nl/ is vernieuwd. De website is meertalig en uiteraard responsive, dus nu ook op telefoon en tablet goed te bekijken.
Foto bij artikel Nog meer scholen en besturen kozen voor School-Site

Nog meer scholen en besturen kozen voor School-Site

08 maart 2018 - De afgelopen weken zijn er weer veel extra scholen en besturen bijgekomen die kozen voor School-Site.

Onder andere Stichting Librijn uit Delft en Rijswijk koos voor 15 scholen en het bestuur voor het pakket.

Ook alle vijf websites van de stichting PCBO Leiderdorp met vier Protestants Christelijke basisscholen in Leiderdorp zullen worden overgezet.

Inmiddels zijn het er bijna 140 en er zijn nog diverse vrijblijvende demo's gemaakt.

Foto bij artikel Website voor de Avondvierdaagse van Zoetermeer

Website voor de Avondvierdaagse van Zoetermeer

24 februari 2018 - Muismedia is gevraagd om de website voor de Avondvierdaagse van Zoetermeer te maken. Naast het verschaffen van informatie wordt het mogelijk om je (school) in te schrijven. 
Foto bij artikel Websites voor Lucas Onderwijs

Websites voor Lucas Onderwijs

20 januari 2018 - De komende maanden zal gewerkt worden aan de vernieuwing van diverse websites van Lucas Onderwijs uit Den Haag (Ongeveer 4.000 personeelsleden en meer dan 33.000 leerlingen).

Onder andere de websites op www.lucasonderwijs.nl , www.lucasacademie.nl en www.lucasleerkracht.nl zullen vernieuwd worden.

Deze keer zal hiervoor samengewerkt worden met Ware Communicatie uit Delft.

Foto bij artikel Nieuwe scholen en besturen kozen voor School-Site

Nieuwe scholen en besturen kozen voor School-Site

19 januari 2018 - De afgelopen maanden zijn er veel extra scholen en besturen bijgekomen die kozen voor School-Site. Inmiddels zijn het er 115 en er zijn nog diverse vrijblijvende demo's gemaakt. Het pakket is verder uitgebreid en de app is inmiddels gedownload door ruim 1000 mensen (op 15 scholen). De app zal de komende tijd verder beschikbaar gemaakt worden voor meer scholen.
Foto bij artikel WATT?

WATT?

12 december 2017 - Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de bouw van de website WATT?

Op deze website vind je alles over energie en over werken in de energie. WATT? bestaat niet alleen uit een website, maar heeft ook verschillende magazines, leerlingenboekjes en posters beschikbaar.  

WATT? is een voorlichtingscampagne over werken in de energie, speciaal voor leerlingen van het vmbo, mbo en havo/vwo. Energiebedrijven vragen met WATT? aandacht voor de technische beroepen ‘in de energie’.

Foto bij artikel Nieuwe webshop

Nieuwe webshop

12 september 2017 - Na de behang webshop waar je behang kunt kopen met afbeeldingen uit de collectie van Naturalis (zie www.naturalisoriginals.nl ) is er nu ook een webshop gemaakt met producten van Mondriaan. Dit project werd gedaan in opdracht van HolwerdaDeWit.

Muismedia verzorgt de complete techniek: de bestelling wordt in de webshop gemaakt, er wordt afgerekend door de klant en daarna worden de benodige bestanden naar de drukker van het behang gestuurd.

Foto bij artikel Nieuwe website OOADA

Nieuwe website OOADA

06 september 2017 - Vorige week is de nieuwe website van het schoolbestuur Openbaar Onderwijs aan de Amstel (22 scholen) online gegaan. Nadat 6 scholen van dit bestuur al voor School-Site hadden gekozen, wilde het bestuur ook graag in zee gaan met Muismedia.

We hebben een uiterlijk aangepaste versie van School-Site gemaakt. Op basis van de nieuwe huisstijl en een aantal ideeën van het bestuur is het complete traject uitgevoerd: van schets tot complete oplevering op het goede domein.

Nieuwe scholen

10 juli 2017 - Vlak voor de zomervakantie kozen nog diverse scholen voor School-Site: De Boekmanschool uit Amsterdam, de Bernardusschool uit Den Haag, 't Kempken uit Meddo, de Vereniging Jenaplanonderwijs Noord uit Haren. Daarmee komt het aantal scholen en besturen dat koos voor School-Site al op 95.
Foto bij artikel Theater de Beun

Theater de Beun

06 februari 2017 - Theater De Beun in Heiloo biedt een podium aan toneel-, operette- en muziekvoorstellingen van plaatselijke amateurgezelschappen, maar ook aan optredens van beroepsartiesten. Ook is het een prachtige filmzaal. Muismedia heeft de projectleiding en de bouw verzorgd van de nieuwe responsive website. Kaandorp communicatie heeft het ontwerp gemaakt.

De website bevat een reserveringssysteem op maat, waarmee Vrienden van de Beun elk jaar met voorrang kaarten kunnen bestellen. Deze worden toegekend op basis van besteldatum en een maximum aantal kaarten per persoon. Afrekenen kan met iDEAL of vooruitbetaling.

Foto bij artikel WATT? campagne is online

WATT? campagne is online

24 januari 2017 - Op de website WATT?  vind je alles over energie en over werken in de energie. WATT? bestaat niet alleen uit een website, maar heeft ook verschillende magazines, leerlingenboekjes en posters beschikbaar.  

WATT? is een voorlichtingscampagne over werken in de energie, speciaal voor leerlingen van het vmbo, mbo en havo/vwo. Energiebedrijven vragen met WATT? aandacht voor de technische beroepen ‘in de energie’. Muismedia heeft de techniek en een deel van de vormgeving van de website verzorgd, in opdracht van en samen met Bureau DST.

School-Site ontwikkelingen

14 januari 2017 - De Stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel heeft gekozen voor School-Site, nadat 5 scholen van deze stichting eerder al hebben gekozen voor dit pakket.

Samen met een externe vormgeefster gaan we hier in het eerste kwartaal van 2017 mee aan de slag.

 

Daarnaast wordt er op dit moment een app ontwikkeld. Deze app is bedoeld om ouders op de hoogte te houden van nieuws, foto's en agenda items die geplaatst zijn op School-Site. De verwachting is dat de app in april of mei gereed is.

Foto bij artikel Vincentiusvereniging Den Haag

Vincentiusvereniging Den Haag

05 januari 2017 - De Vincentiusvereniging Den Haag ondersteunt al meer dan 150 jaar individuele personen en groepen, die in geestelijke en maatschappelijke nood verkeren. Zij doen dit via allerlei activiteiten en projecten die passen in de 21e eeuw.

Muismedia gaat drie websites en een reserveringssysteem verzorgen voor deze vereniging.

Foto bij artikel Nieuwe scholen van Stichting Boor

Nieuwe scholen van Stichting Boor

02 december 2016 - Begin 2017 zullen 7 extra scholen van de Stichting Boor ook overstappen op School-Site. Muismedia realiseerde voor deze stichting al diverse websites: www.stichtingboor.nl, www.boorscholen.nl, www.boorimagazine.nl, het intranet en ook 3 andere basisschool websites.

Inmiddels hebben al ruim 80 basisscholen door heel Nederland gekozen voor School-Site.

Foto bij artikel Meer werk in het onderwijs

Meer werk in het onderwijs

03 november 2016 - De afgelopen weken kozen weer 6 scholen voor School-Site. Er zijn nu ruim 70 scholen actief bezig met het pakket, waarvan inmiddels 21 scholen van Lucas Onderwijs in Den Haag.

 

Maar er wordt ook gewerkt aan een online lespakket voor de KNVB.

In de zomer van 2017 is Nederland namelijk gastheer van het Europees Kampioenschap voetbal voor vrouwen: WEURO 2017.
Om dat te vieren brengt de organisatie van het EK begin 2017 een lespakket uit over voetbal voor alle leerlingen van de basisschool. De opdrachtnemer is DST uit Amsterdam en Muismedia doet de technische realisatie van het pakket. Er worden onder andere quizen, opdrachten, filmpjes, een mediabank en interactieve platen gemaakt. 

1 2 3 4 5 6

Cookies

We gebruiken standaard op deze website noodzakelijke/functionele cookies voor een correcte werking van de website. Daarnaast kunnen er ter verbetering van uw browse-ervaring cookies geplaatst worden om geanonimiseerde en dus niet meer herleidbare statistieken en informatie te verzamelen. Door op ‘Accepteer alle cookies’ te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. 
X
Cookie instellingen