Acne Remedies

Specialisten adviseren ouders om vooraf met de kinderen de nuances van huidverzorging te bespreken, omdat het in de tienerperiode met het verschijnen van de eerste tekenen van acne veel moeilijker zal zijn. Als dergelijke defecten op het gezicht begonnen te verschijnen, is het ten strengste verboden om de volgende middelen te gebruiken:
1. Scrub met elke samenstelling, samen met borstels en sponzen, zelfs de modernste. Dit zal leiden tot de verspreiding van infecties en aanzienlijke schade veroorzaken als gevolg van ongecontroleerde invloed op de keratinisatie van het oppervlak van de opperhuid.
2. Alcohol in welke vorm dan ook, zelfs in verschillende tincturen of speciale tonica voor het wrijven van de huid.
3. Op vet gebaseerde producten, dat wil zeggen olie, lotion of crème voor het wassen, evenals een tweefasenlotion om sporen van make-up te verwijderen. Bovendien moet u de tonale basis verlaten met een dichte textuur. Vaak schrijven fabrikanten op de verpakking dat de tool geschikt is voor een problematisch huidtype, maar dit is verre van het geval.
Het kind moet proberen zijn gezicht zo min mogelijk met zijn handen aan te raken. Als een tiener dol is op sporten of dansen, moet hij altijd een schone handdoek en een pak natte doekjes bij zich hebben. Het afvegen van het oppervlak van een verwarmde huid met je hand na een vuile inventaris zal een probleem worden.
Als de huid van kinderen gevoelig is voor acne, is het ten strengste verboden om intensief te bruinen, en dit geldt ook voor schroeiend zonlicht en zonnebanken. In het begin lijkt het erop dat acne is opgedroogd en er is een lichte verbetering. Als gevolg hiervan gaat de tiener opnieuw een zonnebad nemen. Na een paar weken worden tal van ontstoken gebieden merkbaar op de huid, die uiterst moeilijk onzichtbaar zijn te maken. Alle schoonheidsspecialisten zeggen dat de zon wordt beschouwd als een krachtige provocateur van acne-problemen.
De aanwezigheid van acne zou niet de reden moeten zijn om allerlei fondsen te kopen die in de apotheek worden gepresenteerd. De effectiviteit van de daaropvolgende behandeling voorgeschreven door de arts hangt af van de hoeveelheid zalven die wordt gebruikt.
Het is belangrijk voor kinderen in de adolescentie om hun dieet aan te passen, vooral voor mensen met een probleemhuid. Het wordt aanbevolen om verschillende snacks, gebak en zuivelproducten achter te laten. In uw dagelijkse voeding moet u groenten, verse groenten en zeevruchten toevoegen.
Als u alles in overeenstemming met de bovenstaande tips doet, wordt de helft van het werk aan het elimineren van acne voltooid. lvov.natashaescort.com

?
5b63025ecbac4391830b94fd233dae38