Doom Walkthrough Tips - Key Mission # 5

Mission 4: Silver Object - Begin van het einde

Hoe argent-filters uit te schakelen.

Nadat je de missie hebt geladen, ga je gang en beklim je de dubbele ladder. Je komt een hologram tegen en aan de rechterkant het open paneel van de gateway. Gebruik dit. Als je naar buiten gaat, zul je merken dat dit gebied is opgedeeld in platforms waarop je moet springen.

Spring tussen platforms en let op groene markeringen

Op de kaart vind je de richting van waaruit je je reis op de perrons moet beginnen. Dan is er maar één richting, dus je mag niet verdwalen. Markering van groene lichten helpt om naar de volgende plaatsen te springen. Het is op deze plaatsen dat een personage veilig aan populariteit kan winnen.

Pak een raketwerper

Er zullen er veel zijn, gelukkig is er waar te rennen en waar meer medicijnkisten, munitie en bepantsering te krijgen. Spring daarom tussen voetgangersbruggen en trappen en spring ook op turbines om niet door de vijand te worden aangevallen. Weg met de rest van de weerstand, beklim de trap om het probleem met de signaalbron te onderzoeken.

Ga je gang en gebruik de optie om de kappen op het paneel te openen. U zult de slechterik uit het spel opmerken, dat wil zeggen mevrouw Olivia. Ren na haar monoloog rechtdoor en gebruik het volgende paneel, deze keer de optie om het object te verlaten. De missie eindigt.

Blijf de kaart opgaan tot je de groene deur bereikt achter een kleine trap. Ga er doorheen en sla linksaf. Je stuit op een lijk waar je andere wapens vindt, een raketwerper. Het is ideaal tegen langzame en sterke tegenstanders.

Argent-filters uitschakelen

Blijf bewegen. Je ontmoet een grote groep vijanden waarop je je speeltje kunt testen. Klim na het schoonmaken van het gebied over het gebogen metalen hek, dat een barrière vormt tussen de twee delen van het bord. Als je op deze plek aankomt, merk dan op dat je daar twee Juche-nesten zult ontmoeten. Ze moeten vernietigd worden.

Ga naar de top van deze kamer
Als je verder doorbreekt, stuit je op de kamer die op de kaart wordt weergegeven. Spring op de voetgangersbrug en dan op de volgende platforms om naar het hoogste niveau te gaan. Ga door de dichtstbijzijnde deur naar binnen waar je het eerste argent-filter kunt uitschakelen met je computer. Verlaat de kamer en ga in de eerder gekozen richting. Spring door het gat naar een lager niveau en vernietig vervolgens een aantal niet al te veeleisende vijanden.

Open de licht gebogen deur door interactie en ga dan door de volgende, rechts van de trap. Daar zet je het tweede filter uit. Ga door de tweede deur en volg de locatie op de onderstaande kaart. Dit is een grote kamer met blauwe verlichting, die ook een juche-nest heeft. $10 minimum deposit casino nz