Energiebesparende vensters

Een modern kunststof raam heeft niet alleen een beschermende functie, maar voert ook veel verschillende acties uit die voor het nodige comfort in de kamer zorgen. De belangrijkste eisen die klanten aan hen stellen, zijn hoge hitteschilden en energiebesparende eigenschappen.
Volgens sommige bronnen gaat ongeveer 50% van de thermische energie verloren door glas. Warmteverliezen worden bepaald door de kwaliteit van het profielsysteem, maar dit vertegenwoordigt slechts 20% van de totale oppervlakte van de raamstructuur. De rest van de ruimte zit in de kracht van het dubbele beglazing, dus het is precies op zijn eigenschappen dat comfort en gezelligheid in de woonkamer sterk afhangen. Een raam met dubbele beglazing is een volledig gesloten structuur van twee of meer glazen die van binnen met droge lucht zijn gevuld. Bij het gebruik van PVC-ramen voor decoratie en beglazing van de gevel worden energiebronnen bespaard, niet alleen tijdens de verwarmingsperiode, maar ook in de zomer worden de kosten van elektriciteit en airconditioning verlaagd.
Hoe zorg je voor een warmtebesparend effect in kunststof raamconstructies? Over het algemeen treedt warmteverlies door raampakketten op als gevolg van verschillende factoren. De eerste factor is de warmtegeleiding van het glasoppervlak, omdat om deze verliezen te verminderen, dubbele ramen met meerdere kamers op de ramen worden geplaatst. De tweede is thermische straling, de belangrijkste oorzaak van inwendig warmteverlies. Om deze warmteverliezen te verminderen, worden energiebesparende glazen gebruikt in raampakketten. Dit type kan de langgolvige straling reflecteren die afkomstig is van verwarmingsapparaten, wat helpt om warmteverlies door beglazing te verminderen.
Het glas met lage emissie kan bijna 70% van de warmte-energie terug de ruimte in reflecteren, wat de verwarmingskosten verlaagt. Het vermogen wordt verklaard door een speciale coating, die in een dunne laag op het buitenoppervlak van het glas wordt aangebracht. Hierdoor komt alleen kortegolf zonnestraling de kamer binnen en wordt de lange golf binnen vertraagd.
Voor het beste energiebesparende effect bieden fabrikanten van raamconstructies verschillende beglazingsopties: een tweekamervenster met dubbel glas, een energiebesparend I-glas en een tweekamerpakket met energiebesparende eigenschappen. Veel mensen denken dat de versie met twee kamers beter is, maar dit is niet zo. Het is efficiƫnter om het energiebesparende type glascoating te gebruiken. Our great atmosphere and safe environment make it super easy for you to fall in love with our sexy chat If you want to enjoy some flirting, chatting and sexting and have some fun with local sexy girls then you need to get online and use a sexy chat room.
?
7f6242e6d1ec29b1417a4aa0648bf234